Om os

Vores team

Jens Bau Lorenzen

VVS-installatør

Nikolai B. Lorenzen

VVS-tekniker

Jonny

VVS-montør

Erik

VVS-montør

Kristian

Arbejdsmand

Helle

Kontor

Om Rødekro VVS

Rødekro VVS er et autoriseret VVS-firma med dybe rødder i Rødekro og omegn. Virksomheden blev overtaget af Jens Bau Lorenzen den 1. september 1998, efter at have været en del af Rødekro Smedie og VVS A/S.

Vores team består af Jens Bau Lorenzen, tre erfarne montører, en arbejdsmand og en kontoransat. Sammen udgør vi en dedikeret gruppe, der arbejder tæt sammen for at sikre, at alle opgaver udføres med omhu og professionalisme. Hver medarbejder bidrager med sin unikke erfaring og færdigheder, hvilket gør os i stand til at håndtere et bredt spektrum af VVS-opgaver.

Rødekro er en charmerende by i det sydlige Jylland, kendt for sin varme atmosfære og det stærke lokalsamfund. Vi er stolte af at være en del af denne by og værdsætter den tillid, vores kunder viser os. Vores forbindelse til Rødekro går dybt, og vi er engagerede i at bidrage positivt til lokalsamfundet gennem vores arbejde.

Hos Rødekro VVS sætter vi en ære i vores håndværk og stræber efter at levere kvalitet i alt, hvad vi gør. Vores historie og team afspejler vores engagement i gode resultater, og vi ser frem til at fortsætte med at betjene vores kunder i mange år fremover.